MOGELIJKHEDEN & PLANNEN

Le Berry is een prachtige, relatief onbekende streek.  Het doet ons dan ook goed dat onze gasten een eerste kennismaking vaak naar meer vinden smaken. En in de loop der jaren hebben we veel mensen terug zien komen. We zijn blij dat zij het hier net zo mooi en aangenaam vinden als wij. Om die reden zijn we hier immers een chambres d’hôtes begonnen.

Ook vertellen bezoekers ons regelmatig dat ze de streek weleens aan vrienden of familie zouden willen laten zien, of hier een week zouden willen wandelen (Le Berry is bij uitstek een wandelgebied).

Vanwege dit alles hebben we speciale aanbiedingen voor oude en nieuwe gasten die in het voor- of naseizoen een week of langer willen komen genieten.

En nog iets anders. Vóór onze verhuizing naar Gargilesse hadden we het er regelmatig over dat we de logeermogelijkheden op Le Haut Verger graag zouden combineren met onze grote belangstelling voor taal, muziek en andere culturele uitingen. Bovendien raken we allebei altijd geïnspireerd door mensen die gedreven met iets bezig zijn.

Om die reden bieden we bijvoorbeeld auteurs, musici en andere kunstenaars de mogelijkheid om buiten het seizoen voor langere tijd in alle rust hier te komen werken, tegen een verlaagde huur. Met voor wie dat wil, en in overleg met de gemeente, de optie om te exposeren of een optreden te organiseren.

Maar ook zouden masterclasses of workshops van een week een mogelijkheid zijn, waarbij wij het verzorgende deel op ons nemen. Tijdens het jaarlijkse internationaal harpfestival in Gargilesse logeren er diverse musici uit verschillende landen bij ons en er klinkt de hele dag muziek in en rond het huis. Dat smaakt naar meer.

Daarom, als u op dit vlak ideeën heeft: neem gerust contact met ons op via domainelehautverger@gmail.com

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route