ANDERE PLANNEN

We hebben meer plannen met Domaine Le Haut Verger. We willen niet alleen maar een goed vakantieadres zijn waar je met plezier nog eens terugkomt.

Nog voor onze verhuizing naar Gargilesse hadden we het er regelmatig over dat we de logeermogelijkheden graag zouden combineren met onze grote belangstelling voor taal, tuinen, muziek en andere culturele uitingen. Bovendien raken we allebei altijd geïnspireerd door mensen die gedreven met iets bezig zijn, of het nu gaat om klokken repareren, fotograferen, glas-in-lood maken, vogels kijken, aandacht vragen voor het werk van een bepaalde kunstenaar, het oplossen van slaapproblemen of het bakken van taarten en koekjes.

In de loop van de tijd zullen we stap-voor-stap en met veel plezier de combinaties ontwikkelen die bij ons en bij Domaine Le Haut Verger passen.

Tijdens het jaarlijkse internationaal harpfestival van Gargilesse hebben we al aan de combinatie Domaine Le Haut Verger – Muziek kunnen ruiken. Gedurende twee weken logeerden diverse musici uit verschillende landen bij ons en er klonk de hele dag muziek in en rond het huis. Het smaakte naar meer.

De eerste echte stap hebben we gezet met twee collega’s en twee schrijvers. En we zijn trots op het resultaat: een poëzieworkshop met eigen fotografie van de deelnemers als inspiratiebron. We gaan de workshop regelmatig aanbieden in voor- en najaar.

En er komt meer!

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route