OM DE ZINNEN TE VERZETTEN EN DE ZINTUIGEN TE SCHERPEN

Blij en tevreden tekenden wij in oktober 2015 het koopcontract voor Domaine Le Haut Verger. Na vele jaren zoeken, zowel in Frankrijk als in Nederland, was het dit keer snel duidelijk: dit prachtige domein in de Berry was wat we al die tijd hadden gezocht.

Twintig jaar eerder hadden we het voormalige hertogdom de Berry en het dorp Gargilesse voor het eerst bezocht naar aanleiding van een krantenartikel over de geschiedenis van deze streek. En beide in ons hart gesloten.
En zie, nadat we onze actieve zoektocht in Frankrijk gestaakt hadden, troffen we op Marktplaats (!) een buitenhuis met tuinmanswoning aan waarvoor we besloten toch nog een keertje uit te rukken naar Frankrijk. Helemaal toen bleek dat het huis in Gargilesse lag.

We voelden en voelen ons na al die tijd nog steeds bevoorrecht de nieuwe passanten te zijn in het bestaan van Domaine Le Haut Verger. En we hebben ons voorgenomen als goede rentmeesters voor het domein te zorgen. Het wás al mooi, maar had behoefte aan liefde, aandacht en vakmanschap.

Wij verwelkomen gasten die hier, net als wij, van de plek, het uitzicht, de rust, het water, de omgeving en de cultuur willen genieten. Er is hier zoveel moois dat we dat graag met u delen. Hier kunt u werkelijk de zinnen verzetten en de zintuigen scherpen.

 
 
 
 
 
 
 

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route