Met trein of ander OV

Ook met de trein zijn we goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Rotterdam neemt u de sneltrein of de Thalys naar Paris Gare du Nord. Vandaar neemt u metrolijn 5 en rijdt u in een klein kwartiertje naar Gare d’Austerlitz. Vanaf dit station gaan er treinen naar Châteauroux en tweemaal per dag gaat er zelfs een trein direct naar Argenton-sur Creuse. U laat ons even weten hoe laat u op welk station arriveert, dan staan wij daar klaar om u op te halen.

Uw treinreis kun u boeken via NS Internationaal of via de Franse spoorwegen SNCF.

Er zijn ook diverse busmaatschappijen die lijndiensten hebben tussen Nederland en Frankrijk, bijvoorbeeld naar Châteauroux. De bus stopt bij het treinstation. Vandaar kunt u de trein naar Argenton-sur-Creuse nemen, waar wij u in overleg kunnen ophalen.

Vliegen is eveneens een optie. U kunt vanuit Nederland bijvoorbeeld op Limoges vliegen. Van daaruit rijden er frequent treinen naar Argenton-sur-Creuse. Wij kunnen u dan weer van het station ophalen.

Openbaar vervoer + huurauto

Als u het toch prettig vindt om tijdens uw vakantie een auto tot uw beschikking te hebben, kunt u er eentje huren. Tegenover het station van Châteauroux zit bijvoorbeeld autoverhuurbedrijf Hertz. Vanaf Châteauroux bent u met de auto in 40 minuten bij ons.

 

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route