GASTENKAMERS & GÎTES

Logeren in een prachtige klassieke Franse familievilla uit de jaren ’20 van de vorige eeuw met voormalige tuinmanswoning, wie wil dat niet? Natuurlijk aangepast aan de eisen van deze tijd: heerlijke bedden, goed sanitair, internet. En dan ook nog eens gelegen op een van de mooiste plekjes van de Creusevallei, de schilderachtige hellingen nabij het idyllische dorpje Gargilesse.

In het landhuis zijn vier gastenkamers met elk eigen sanitair en in de tuinmanswoning zijn twee gîtes, volledig ingerichte vakantieverblijven. De stijlvolle grand salon van het grote woonhuis, met uitzicht op de rivier de Creuse, is beschikbaar voor al onze gasten. Uitgebreid ontbijten en ontspannen dineren kan in de eetkamer.

We willen graag een rustige sfeer voor onze gasten waarborgen. Daarom richten we ons op rustzoekers zonder kinderen.

 

CORONA: TIJDELIJKE VERANDERING VERHUUR GASTENKAMERS

Om het coranavirus zo weinig mogelijk kans te geven en vanwege alle beperkende maatregelen die daarmee gepaard gaan, hebben wij besloten de gastenkamers voorlopig nog niet te verhuren.

Wel bent u als u weer mag reizen welkom in een van onze gîtes. U kunt ons altijd mailen (info@domainelehautverger.nl) voor nadere informatie.

We verheugen ons erop u, zij het vooralsnog op 1,5 meter afstand, weer te kunnen verwelkomen.

 
 
 
 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route