GASTENKAMERS & GÎTES

Logeren in een prachtige klassieke Franse familievilla uit de jaren ’20 van de vorige eeuw met voormalige tuinmanswoning, wie wil dat niet? Natuurlijk aangepast aan de eisen van deze tijd: heerlijke bedden, goed sanitair, internet. En dan ook nog eens gelegen op een van de mooiste plekjes van de Creusevallei, de schilderachtige hellingen nabij het idyllische dorpje Gargilesse.

In het landhuis zijn vier gastenkamers met elk eigen sanitair en in de tuinmanswoning zijn twee gîtes, volledig ingerichte vakantieverblijven. De stijlvolle grand salon van het grote woonhuis, met uitzicht op de rivier de Creuse, is beschikbaar voor al onze gasten. Uitgebreid ontbijten en ontspannen dineren kan in de eetkamer.

We willen graag een rustige sfeer voor onze gasten waarborgen. Daarom richten we ons op rustzoekers zonder kinderen.

 

CORONA: TIJDELIJKE VERANDERING VERHUUR GASTENKAMERS

Er mag weer op vakantie gegaan naar Frankrijk vanuit verschillende landen. Daar zijn we blij mee.

Natuurlijk zijn er allerlei maatregelen afgekondigd om het coronavirus zo min mogelijk kans te geven. Na rijp beraad hebben wij vanwege deze beperkende maatregelen besloten de gastenkamers voorlopig nog niet te verhuren, in elk geval niet tot eind augustus.

Wel bent u vanaf juli welkom in een van onze gîtes. Die verhuren we in juli en augustus  in principe alleen per week.  U kunt ons altijd mailen (info@domainelehautverger.nl) voor nadere informatie of met andere wensen.

We verheugen ons erop u, zij het op 1,5 meter afstand, weer te kunnen verwelkomen.

 
 
 
 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route