LA MAISON DU JARDINIER

In dit huisje woonde de tuinman van Domaine Le Haut Verger met zijn gezin. In die dagen ging je voor een bezoekje aan het toilet nog bij nacht en ontij de buitentrap af. Nu hoeft dat allemaal niet meer. La Maison du Jardinier is inmiddels een gezellige, comfortabele gîte voor twee personen.  Met een grote open keuken – volledig ingericht – een knusse woonkamer en een slaapkamer met douche en wastafel. Het toilet vindt u in het halletje.

Mocht u in een kouder jaargetijde komen, dan wacht u toch een aangenaam warm verblijf. De gîte is prima elektrisch te verwarmen, en bovendien staat er een houtkacheltje in de woonkamer. U krijgt een vrachtje hout van  ons cadeau. Meer hout kunt u tegen een schappelijke prijs van ons afnemen.

Het grote balkonterras is gerieflijk gemeubileerd en u heeft er een geweldig uitzicht over de vallei van de Creuse.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op het terras en in de grote woonkamer van het landhuis.

Onverhoopt geen zin om ’thuis’ te eten?  Dan serveren wij u een uitgebreid ontbijt of een heerlijk diner met goede wijn in onze eetkamer.

In voor- en naseizoen kunt u La Maison du Jardinier voor een aantrekkelijk bedrag voor een langere periode huren. We geven u hierover graag nadere informatie.

De gîte is niet toegankelijk voor mindervaliden.

 

PRIJZEN (voor een bezetting van 1 of 2 personen; inclusief bed-, bad- en keukenlinnen en toeristenbelasting):

HOOGSEIZOEN (mei t/m september)

per nacht*       €  90,-

per week          € 550,-

VOOR- EN NASEIZOEN (oktober t/m april)

per nacht*       € 85,-

per week          € 460,-

Verplichte eindschoonmaakkosten     € 65,-

Helaas zijn vanaf 2023 de kosten van elektriciteit niet meer geheel in de huurprijs inbegrepen. De eerste 40 kWh krijgt u van ons, daarna wordt de reëel verbruikte elektriciteit in rekening gebracht.

*In het hoogseizoen verhuren we in principe alleen per week, van zaterdag tot zaterdag. Daarbuiten is de minimale verhuurperiode 4 nachten.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route