WIE WIJ ZIJN

Ester van Buuren en Jos van Velsen delen elkaars leven al vele, vele jaren. En sinds eind 2015 maakt Domaine Le Haut Verger een belangrijk deel uit van dat leven.

Ester, van huis uit hispanologe, vertaalster, redacteur en tekstacrobaat, had daarnaast ongeveer tien jaar een klein maar kwalitatief hoogstaand cateringbedrijf annex delicatessenwinkel. Houdt van muziek, zang, kunst, literatuur en mensen. Is accuraat en consciëntieus. Ook in de (moes)tuin werkt ze graag.

Jos begon op achtjarige leeftijd al met koken, en is desondanks later toch nog opgeleid tot restaurantkok en heel lang werkzaam geweest in de betere horeca in Nederland, Zwitserland en Frankrijk. Had zelf een klein restaurant. Na een omscholing werd hij ook actief in renovatie, restauratie en onderhoud van onroerend goed. Genetisch eigenlijk boer. Hij verzorgt de tuin en onze schapen.

Met onze kwaliteiten, gecombineerd met ons gevoel voor gastvrijheid, zorgen wij ervoor dat uw verblijf op Domaine Le Haut Verger méér wordt dan een vakantie. Het wordt een feest.

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route