TABLE D’HÔTES

Wie kent het niet? Aan de late kant op je vakantiebestemming arriveren na een dag reizen en vervolgens rond moeten gaan rijden om een geschikt adres te vinden waar je nog iets kunt eten. Op Domaine Le Haut Verger is dat niet nodig want aan onze table d’hôtes zit u goed. Jos heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in de keukens van verschillende goede restaurants. Hij voert een simpele, inventieve keuken met kwaliteitsproducten van het seizoen en daarbij uitstapjes naar de regionale keuken. La cuisine comme il faut, zoals de Fransen zeggen: koken zoals het hoort. Met verse groenten en verse vis, eerlijk vlees, goede kazen en zelfgemaakte sauzen, desserts en patisserie.

Maar een goed gerecht is natuurlijk pas het halve werk. Daarom hebben we ook een kleine collectie fijne wijnen in huis. Heerlijke streekwijnen en daarnaast een wisselend aanbod van goede wijnen uit andere Franse wijngebieden.

Het diner wordt geserveerd in de gezellige eetkamer bij de openslaande deuren met uitzicht op het dal en de Creuse, of, als het buiten al wat frisser wordt, bij een knapperend haardvuurtje.

Een menu kost € 29,-.

Een diner als bekroning van een fijne vakantiedag!

 
 
 
 
 
 
 

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route