DOE ONS CADEAU!

Een Franse gast vond het zo leuk bij ons dat ze haar ouders graag wilde verrassen met een nachtje op ons Domaine. Of we ook een carte cadeau hadden. Nee, die hadden we niet, maar die wilden we best voor haar maken. En al doende bedachten we: waarom maken we eigenlijk geen algemene cadeaubon? Misschien zijn er wel meer mensen die iemand op een verblijf bij ons willen trakteren. Om te wandelen, stadjes en dorpjes te bekijken, te lezen, verwend te worden, te genieten van alle cultuur die de Berry biedt, of ter gelegenheid van een bijzondere expositie of een van de vele muziekfestivals hier.

Er zijn aanleidingen waarbij je mensen graag iets bijzonders wilt geven. Om ze te bedanken voor hun hulp en steun bij mantelzorg, een verhuizing of ziekte bijvoorbeeld. Of ter ere van een feestelijke gebeurtenis als een bruiloft, een verjaardag, een jubileum. En wanneer uw partner met pensioen gaat, vindt u wellicht dat een korte vakantie een goed begin is. Of u wilt iets schenken zonder specifieke aanleiding maar omdat u zoveel om iemand geeft. En misschien wilt u er wel een gezamenlijk verblijf van maken.

Wat de reden of bedoeling ook is, met onze cadeaubon kunt u alle kanten op. Een nachtje of een paar dagen in een van onze gastenkamers. Alle gastenkamers huren voor een samenzijn met vrienden. Of trakteren op een ontspannend verblijf in onze gites. De datum of data kan de ontvanger natuurlijk zelf bepalen.

Heeft u iemand die u wilt verrassen? Geef uw wensen dan aan ons door en wij zorgen voor een passende cadeaubon. Met dank aan onze Franse gast.

 
 
 
 
 
 
 

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route