AANBIEDING GÎTES: ONTLUIKEND VOORJAAR

De inmiddels minstens tienduizend bollen die we hier met hulp van vrienden hebben gepoot, beginnen zich altijd in december al te roeren. Zodat we ons kunnen gaan verheugen op de geurende en andere soorten sneeuwklokjes, de blauwe druifjes, de vrolijke oranje en paarse krokussen, allerlei soorten narcissen en narcisjes – waaronder de dichtersnarcis, die pas in mei bloeit – de sierlijke, in geur onovertroffen lelietjes van dalen, de hyacintjes, en de botanische en gewone tulpen. In december, terwijl de leeuwenbekjes nog doorbloeien, kondigt een kleurrijk voorjaar zich dus al aan.

Kom ook genieten. Van de bollenpracht, van onze gastvrijheid en van deze mooie streek. Maak heerlijke voorjaarswandelingen, kruip in een goed boek, maak elke ochtend een rondje langs de bollen, of bezoek een stadje, museum of concert.

Als u een van onze gîtes voor een week huurt in de periode half januari tot begin april, trakteren wij u een avond op een kleurrijk viergangendiner in de grote salon van het woonhuis. Bij de houtkachel, met een lekkere fles wijn erbij.

'om de zinnen te verzetten
en de zintuigen te scherpen'

 

Cultuur & natuur

Ontdek de omgeving

 

Table D'Hôtes

 

Onze moestuin

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

Ester & Jos

 

Contact & Route